Унајмити кола Zakintos

Где желите да изнајмите аутомобил?
 Различита локација или земља падају?
Долазак:
Повратак:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

на основу прегледа 692

4.2 / 5

         

на основу прегледа 679

Zakintos Унајмити кола

Изнајмљивање аутомобила у {ЦЛОЦАТИОН} | Упоредите стопе свих главних провајдера најамних возила у {ЦЛОЦАТИОН}, {ЦОУНТРИ}

Ренталцаргроуп нуди упоређивање цене свих компанија за изнајмљивање аутомобила у {ЦЛОЦАТИОН}, {ЦОУНТРИ}. Зашто проводити сате ради истраживања док вам покажемо стопе, возни парк и услове изнајмљивања аутомобила свих компанија за изнајмљивање возила у {ЦЛОЦАТИОН}, {ЦОУНТРИ}. <бр> <бр> Више од 100.000 људи користи наше услуге сваке године како би уштедели време и новац на свом следећем изнајмљивању аутомобила. Дозволи нам да вам помогнемо да нађете договор о вашем следећем најму возила и видите наш висок рејтинг купаца на <а хреф = хттп://ввв.ревиевцентре.цом/ревиевс264650.хтмл стиле = цолор: # 0345ац; таргет = _ бланк> ревиевцентер.цом

{ЦЛОЦАТИОН} Упоређивање цене возила | Нудимо упоређивање цена свих добављача аутомобила у {ЦЛОЦАТИОН}, али изаберете своје најам аутомобила по цијени, агенцији за изнајмљивање возила и избору флоте.

{ЦЛОЦАТИОН} {ЦОУНТРИ} Партнери за изнајмљивање аутомобила

Локације за изнајмљивање возила у {ЦИТИ} - Изаберите своју локацију у квоти

Аеродром
 • Aerodrom - Zadar Унајмити кола [ZAD]
  Железничка станица
  • Zadar - Željeznička Stanica Унајмити кола
   Лука
   • Luke - Zadar Унајмити кола
    Град
    • Zadar - Centar Унајмити кола
    • Zadar - Glavne Autobuske Stanice Унајмити кола
    • Zadar - Hotel Dostava Унајмити кола

    {ЦОУНТРИ} Изнајмљивање возила и путне информације

    Електронски путнички уређаји у {ЦЛОЦАТИОН}
    Путеви у цестама су врло чести у многим земљама. Можете их платити готовином или кредитном / дебитном картицом. Понекад компаније за изнајмљивање аутомобила нуде електронске уређаје за наплату аутомобила како би електронско плаћање аутоматски извршиле кредитном картицом. Ово је веома једноставан начин проласка било које Толл баријере. Молимо провјерите детаљне услове изнајмљивања како бисте видјели да ли је то понуђено.

    Где могу да идем са мојим изнајмљеним аутом
    Слободно возите где год желите с вашим закупљеним аутомобилом све док се држите локалних саобраћајних правила / закона. Будите одговорни возач и не брините са својим изнајмљеним аутомобилом. Ово би могло спречити непријатна изненађења као што су убрзавање карата или чак несреће.Имајте на уму да све компаније за изнајмљивање не дозвољавају да се њихови аутомобили возе на трајекту. Молимо провјерите детаљне услове изнајмљивања како бисте видели да ли постоји било какво ограничење.

    Летите и возите
    Било да идете на пословно путовање или путујете за одмор; на аеродрому можете започети свој најам одмах након што излетите из авиона. Имамо изнајмљивање аутомобила на свим већим аеродромима. Проверите нашу веб страницу за најбоље цијене.

    Обавезни документи за изнајмљивање аутомобила
    За изнајмљивање аутомобила морате имати возачку дозволу најмање годину дана, важећу личну карту или пасош и кредитну картицу у име главног возача. Неке локације захтевају и међународну возачку дозволу. Проверите своју локалну полицијску станицу или канцеларију за саобраћај за више информација о томе како добити међународну возачку дозволу.

    Популарне дестинације
    Рентирање аутомобила у {ЦЛОЦАТИОН} је једноставно. Можете сазнати ко има боље цијене на нашој веб страници. Ауто за вас сам или када путујете са 6 особа, увек постоји прави ауто за вас.

    Изнајмљивање аутомобила

    Погледајте испод задњих 5 прегледа купаца. Наши купци су оценили {ЦЛОЦАТИОН} Изнајмљивање аутомобила са просеком 9.41 заснованим на оцјењивањима 17.

    Ревиевед би:
    Компанија:

    Mr Michael Borre
    Croatia Modus Rent Servis

    Ренталцаргроуп Сервице:

    ПрегледајтеПрегледајтеПрегледајтеПрегледајте

    4

    July 11, 2015

    Znakovi

    To nije bilo tako lako pronaći svoj ured na aerodromu.rnpreporučujemo bolje znaci da pomogne klijentima.rnsve ostalo je bilo savršeno!rnvrlo dobar momak da razgovara sa!

    Ревиевед би:
    Компанија:

    Ms Susana
    Croatia Avant Car

    Ренталцаргроуп Сервице:

    ПрегледајтеПрегледајтеПрегледајтеПрегледајте

    4

    June 25, 2015

    Sjajno! Samo Jedan Mali Detalj ...

    Dobar dan,rnrnsve u svemu moje iskustvo je bilo sjajno! loved automobil i svi su bili jako lijepo i koristan u avant car.rnjedino mislim da bi promijenio u svom normalne procedure bila je činjenica da je konačna cijena sam naučio da ću platiti nije zapravo bio konačnu cijenu, jer je osiguranje nije bila uključena. dobro je da nije bilo skupo, ali za kupce koji žele iznajmiti za duže, može biti takav nije to lijepo iznenađenje!

    Ревиевед би:
    Компанија:

    Mr Christian
    Right Cars

    Ренталцаргроуп Сервице:

    ПрегледајтеПрегледајтеПрегледајтеПрегледајтеПрегледајте

    5

    June 20, 2015

    Odličan!

    Sve je bilo savršeno. tu nije bio red čekanja i osoblje rentalcargeoup već bila wating za nas na aerodromu, on je sve vrijeme jako lijepo!rncijenu i automobila bili su ok.

    Ревиевед би:
    Компанија:

    Mr Jean-Pierre
    Europcar

    Ренталцаргроуп Сервице:

    ПрегледајтеПрегледајтеПрегледајтеПрегледајтеПрегледајте

    5

    June 16, 2015

    Nex auto!

    Ревиевед би:
    Компанија:

    Mr Jeroen
    Sixts

    Ренталцаргроуп Сервице:

    ПрегледајтеПрегледајтеПрегледајтеПрегледајте

    4

    June 01, 2015

    Kvaliteta, Jeftin, Dobar Servis

    Very friendly pomoć od strane mladih kadrova na aerodromu u zadru. efikasan, pouzdan, odlične kvalitete automobila i vrlo konkurentnu cijenu! pretpostavljam da samo / posebno u vrijeme van sezone?

    Rentalcargroup.rs je del je del elektronskega podjetja ECOMMERCE GROUP NV., ki ponuja široko paleto izdelkov. Naš holding ima sedež na Nizozemskih Antilih s podpornimi uradi v več državah   Registrirani sedež podjetja: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nizozemski Antili